Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen binada imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet aldatmaıyoruz.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Bunun bağırsakin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapları olarak da malum evgin çıkış kapılarının hangi malzemeden yapılması gerektiği, ne konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine denli dayanıklılık seviyeleri mecmu belli standartlar gözetilerek dokumalmalıdır.

Başkaca, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı rahatlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının ferahliğinden az olmamalıdır.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar meselelevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar bağırsakeride sarılmış kalabilir.

üste Yangın istanbul Yangın kapısı fiyatları Çıkış Baplarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve emeklevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal önem taşır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Özellikle alıngan ve değerli materyallerin evetğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

You yaşama email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir öbürü bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page